Handelsbetingelser & privatlivspolitik

Handelsbetingelser for Nordthy A/S

Nordthy A/S
Rubinvej 61
7700 Thisted
TLF: 97997150
CVR: 76427011
E-Mail: Shop@nordthy.com

Betaling

Nordthy A/S modtager online betalinger med Dankort, Visa/Dankort, Visa, Mastercard, Mobilepay Online.

Vi tager ikke kortgebyrer

Betaling vil først blive trukket på din konto, når den fysiske vare afsendes.

Bemærk: Bestilte varer kan forkomme udsolgt, selvom bestillingen er sket inden varen meldes udsolgt. I tilfælde af én eller flere udsolgte varer i en bestilling, vil beløbet for disse varer blive refunderet til kunden, hvorimod resten af bestilling vil blive gennemført og leveret til kunden.

Alle beløb på hjemmesiden er inklusiv moms.
Hjemmesiden bruger følgende valutaer til prissætning:
Denmark – Kroner (DKK)

Nordthy A/S benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol hvilket betyder din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende.

Nordthy A/S’s egen hjemmeside bruger ligeledes kryptering med SSL protokol.

Levering

Leveringstiden for din ordre er 1-3 hverdage. Vi leverer dog ikke pakker ud på helligdage, hvilket kan forlænge leveringstiden.

Leveringsområde: Vi leverer varer i hele Danmark.

Nordthy A/S afsender varer med følgende: GLS – Erhverv, GLS – Privat, GLS – Pakkeshop

Fragten bliver beregnet ud fra vægt.

Du vil kunne vælge i mellem at få pakken sendt “uden omdeling” eller “med omdeling”.

Herunder kan du se vores fragtpriser ekskl. moms:

Fragtpriser0-1 kg.1-5 kg.5-10 kg.10-15 kg.15-20 kg.20-25 kg.25-30 kg.
Erhverv28,00 kr.30,00 kr.32,00 kr.36,00 kr.40,00 kr.50,00 kr.60,00 kr.
Privat38,00 kr.40,00 kr.42,00 kr.44,00 kr.46,00 kr.66,00 kr.72,00 kr.
Pakkeshop26,00 kr.26,00 kr.29,00 kr.31,00 kr.33,00 kr.

Du vil altid modtage et track and trace nr. så du kan følge din pakke, fra vores lager og hjem til dig.

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Drejer det sig om en aftale om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager den første vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til Shop@nordthy.com eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Ingen fortrydelsesret

Disse aftaler kan ikke fortrydes:
Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.

Varens stand ved returnering

Du hæfter for den forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Dette betyder at du må prøve varen på samme måde som hvis du handlede i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet får en mindre del eller intet af købsbeløbet retur. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Det er op til Nordthy A/S at vurdere varens stand.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger, senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:

Nordthy A/S
Rubinvej 61,
7700 Thisted.

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Du kan også fortryde købet ved at give os besked, og aflevere den personligt på ovenstående adresse.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret på produkter i henhold til den danske købelov, når du handler hos os som forbruger. Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til Nordthy A/S i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, hvis reklamationen er berettiget. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Reklamationen frafalder ved forkert eller ualmindelig betjening af produktet.

Ved returnering kontaktes virksomheden:

Nordthy A/S
Rubinvej 61

TLF: 97997150

Reklamationer modtages ikke hvis disse er sendt på efterkrav.

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet. Benyt venligst vores reklamations-formular, som du kan finde her.

Kunde- & Privatlivspolitik

Vi videresælger ikke personlige oplysninger.

For at du kan indgå aftale med Nordthy A/S, har vi brug for følgende oplysninger:
. Navn
. Adresse
. Telefonnummer
. E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Nordthy A/S og opbevares i op til fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på www.shopnordthy.com er Nordthy A/S.

Direktøren og de ansatte for Nordthy A/S har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Vi opbevarer og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Som registreret hos Nordthy A/S har du altid ret til at få indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig.

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til, at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen.

Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Nordthy@nordthy.com.

Cookies
På https://www.shopnordthy.com anvendes cookies med det formål at optimere hjemmesiden og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, se vejledningen på Webshop Cookies og Privatlivspolitik.

Tredjeparts tjenester og tracking:
Google Analytics
Facebook Pixel
Google Maps
Google Fonts

Log-statistik
Vi bruger en log-statistik på https://www.shopnordthy.com, hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere Nordthy A/S’s hjemmeside.

Forbrugerbeskyttelse

Læs mere om din beskyttelse som forbruger når du køber via en PensoPay betalingsløsning:
https://pensopay.com/mere/forbrugerbeskyttelse/

Klagemuligheder

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Shop@nordthy.com. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan klager over produkter kan sendes til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2,
8800 Viborg.

www.naevneneshus.dk

For EU-borgere uden for EU kan klager sendes via EU Kommissionens online klageplatform.
ec.europa.eu

Ved klage skal vores email adresse angives: Nordthy@nordthy.com samt hjemmesiden du har købt varen på.

Standardfortrydelsesformular

Til:
Shopnordthy.com
Rubinvej 61,
7700 Thisted
Fax: 97 99 70 01
E-mail: shop@nordthy.com

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 28.10.2021.

Scroll til toppen
Gratis pose slik!

Køb for over 500 kr. og få en gratis pose Engelsk Vingummi 400g. med i din bestilling.

GÆLDER KUN I DAG!

Bestil og få en gratis pose mini Waffers 180g. med din ordre!

GOD WEEKEND!

Gratis pose slik

Køb for over 500 kr. og få en gratis 900g Engelsk Vingummi pose med. Vi sørger for at din slikpose kommer med i din ordre automatisk

Webshop Nordthy